Веселите мечета 

Група "Веселите мечета"

Учители: 

Евгения Тодорова  

Иванка Алипиева

Помощник възпитател: Наргиле Реджеб

Всяко дете е уникално и в себе си притежава различни таланти - наше задължение като върастни е да ги открием и насърчаваме.

Вярваме, че можем да развием способностите и талантите на децата и рамо до рамо с родителя да осигурим безоблачно детство. 

Държим на толерантността и приемаме различията. Стремим се към това всяко дете да се почувства прието и обичано, да намери приятели и подкрепа.

Тук ние:

учим

спортуваме

пеем

танцуваме

смеем се

подкрепяме се

трудим се 

успяваме

и знаем, че: НАЙ-ХУБАВОТО ПРЕДСТОИ!!!

 

С много песни, стихотворения и танци стартира новата учебна 2023/2024 година.

На добър час на прекрасните малки ученици от група "Весели мечета"!

Бъдете здрави, бъдете любопитни, играйте и откривайте чрез играта света на науката!


Европейска седмица на мобилността e ежегодна инициатива на Европейската комисия за устойчива градска мобилност. Кампанията започва на 16-и септември и свършва с Ден без автомобили на 22-ри септември.

Темата на кампанията тази година е „Пестене на енергия“. Тя отразява целта на инициативата да се насочи вниманието на обществото към този особено важен проблем – намаляване на потреблението на енергия за градска мобилност.

На 19.09.2023 г в група "Веселите мечета" се проведе ситуация на тема: " Безопасно придвижване с велосипед/тротинетка". Малките мечета показаха,че познават светофара и правилата за безопасно поведение при каране на тротинетка и велосипед

Code week 2023

Усвояването на програмирането от най-ранна детска възраст  е забавно занимание което ни помага не само да разбираме по-лесно заобикалящият ни свят, но и начин да развиваме уменията и възможностите си. 

Децата от група "Весели Мечета" с радост се включиха в седмицата на програмирането, като изпробваха зеленчуково пиано чрез Makey Makey.