Екип :

Мирослава Йорданова - учител

Ивелина Стефанова- учител

Илианка Тодорова- пом. възпитател


Ние Сладури сме смели,

към успеха сме поели,

волно, весело живеем,

     знаем, можем и умеем.

Здравейте, мили  родители и всички приятели на група "Сладури"!

Екипът на група „Сладури” желае всички деца да се чувстват добре и да имат прекрасни дни при нас.

Ние сме техни приятели и Ваши първи помощници във възпитанието им, а това е възможно единствено и само когато има постоянно и добронамерено общуване между Вас и нас.

В нашата група малките сладури изявяват своите интереси  и способности. Получават знания и умения с оглед максимално развитие и възможност за пълноценна реализация.

Ние вярваме, че всяко дете може да успее и концентрираме внимание върху силните страни на детето, уважаваме уникалността и потенциала на всяко дете и ценим индивидуалните му усилия.  

Ние, учителите, имаме и любовта на децата.  И това не е малко!

Убедени сме, че с обич и доверие може да се спечели детската душа, вярваме в силите на растящия човек!Откриване на учебната година

15 септември е ден за празник, защото малките Сладури вече пораснаха!💕😎

С много песни,танци и усмивки,  премина празненството по случай посрещането на новата 2023/2024 учебна година. 

Сладурите танцуваха танца на "Зайчетата", като след края, подариха своите морковчета на децата от бъдещата първа група,с думите "Заповядай и добре дошъл!" 

"Остани жив! Пази живота!"

Европейска седмица на мобилността e ежегодна инициатива на Европейската комисия за устойчива градска мобилност. Тя приканва европейските градове да посветят поне една седмица на устойчива мобилност, кампанията започва на 16-и септември и свършва с Ден без автомобили на 22-ри септември.

На 21 септември 2023г. наши гости бяха първа група "Слънчо", които с интерес слушаха как Сладурите им разказаха как да се движим безопасно на улицата.

Затвърдихме знанията си, че нашите верни приятели са светофара, пешеходната пътека, пътните знаци и пътните полицаи.

Нека бъдем отговорни на пътя!