Група Шарено петле

Учители: 

Светлана Пенева  

Леман Петкова

Помощник възпитател: 

Ценка Кръстева 

        МИСИЯ НА ГРУПА "ШАРЕНО ПЕТЛЕ"

                   Мисията на група "Шарено петле" е осигуряване на благоприятна жизнена среда за физическото, езиковото, духовно-нравственото, социалното, емоционалното и творческото развитие на децата от предучилищно възпитание.

                        ВИЗИЯ НА ГРУПА "ШАРЕНО ПЕТЛЕ"

           Тук се отглеждат, възпитават, социализират и обучават деца без разлика от пол, раса, реализират се дейности и се работи за цялостното развитие на детската личност.

                   Ние сме от група  "ШАРЕНО ПЕТЛЕ"

               Ние шарените петлета, сме любознателни. Обичаме всеки ден да откриваме нещо ново. Любимият ни въпрос е "Защо?". Ние обичаме да играем със своите приятели. Ние обичаме да рисуваме, апликираме и конструираме. Обичаме да пеем, да тичаме, да се забавляваме. Понякога не слушаме, защото сме заети с нещо свое, но когато направим нещо добро, обичаме да ни забележат и похвалят!

                  Правила на трета група "ШАРЕНО ПЕТЛЕ"


"Първи учебен ден"        

     С много радост и трепетно вълнение посрещнахме първия учебен ден. От сърце ви пожелаваме смели мечти, много нови знания, приятелства и усмивки.             На добър час, мили деца!

                           "Остани жив! Пази живота!" 

         Във връзка с ежегодната европейска седмица на мобилността, в периода 16.09.-22.09.2022 г, чрез инициативата "Пази живота! Остани жив!", децата от група "Шарено петле" призоваха за повече толерантност, отговорност и внимание на пътя за запазване на човешкия живот.